Tweede editie van de campagne ‘Gas – Elektriciteit: durf vergelijken!’

Voor energie en meer bepaald voor gas en elektriciteit is het niet altijd eenvoudig om de beste leverancier of de juiste tariefformule te kiezen. De stad Ninove wil iedereen helpen en organiseert daarom voor de tweede keer de campagne ‘Gas – Elektriciteit: durf vergelijken!’. Dit in samenwerking met het Ministerie van Economie.

Hoe?

Kom op dinsdag 25 november 2014 naar gemeenteraadzaal in het stadhuis van Ninove (Centrumlaan 100) en breng jouw laatste afrekening van elektriciteit en/of aardgas mee. Vier mensen zullen tussen 9 – 12 uur en 14 – 17 uur constant aanwezig zijn om te helpen om de elektriciteits- en gasleveranciers voor jouw situatie te vergelijken. Maak vooraf een afspraak via de dienst leefmilieu op het nummer 054 31 32 67.

Voor wie?

Deze campagne richt zich tot iedereen maar ze is er vooral voor mensen die niet goed weten hoe ze de tarieven van de verschillende energieleveranciers moeten vergelijken en hoe ze moeten overschakelen naar een nieuwe leverancier. Ook mensen die niet over internet beschikken of er niet vlot mee kunnen werken zijn welkom.

Kan je op dinsdag 25 november 2014 niet langskomen op het stadhuis van Ninove, dan zijn er twee opties:

  • Ga naar de website www.vreg.be en doe de V-test voor gezinnen.
  • Beschik je niet over internet dan kan je de vergelijking ook telefonisch laten uitvoeren. Bel het gratis nummer 1700 en kies optie 4 ‘andere vraag’. Een medewerker voert dan de V-test uit en verstuurt de resultaten per post.
Topartikels editie Ninove-Dender