Sportnacht wordt Sportkrasjel

De Ninoofse Stedelijke Sportraad heeft de jaarlijkse sportnacht in een nieuw kleedje gestoken. Voortaan heet deze huldigingsavond van Ninoofse sportlaureaten ‘De Sportkrasjel’ en wordt op zaterdag 29 november in samenwerking met de sportdienst georganiseerd in de cafetaria van sporthal ’t Sportstekske.

Op het programma : de bekendmaking van de administratieve laureaat 2014, recreatieve laureaat 2014 (individueel/ploeg), jeugdsportlaureaat 2014 (individueel/ploeg), sportlaureaat 2014 (individueel/ploeg), beste vrijwilliger 2014, beste organisatie 2014, de topsportlaureaat 2014 en een ‘Lifetime Achievement Award’.

Accordeonist Marino Punk zorgt voor de muzikale intermezzo’s, Wesley Sonck is eregenodigde. De presentatie is in handen van Sporza-radiopresentator Tom Vandenbulcke.

De Ninoofse Sportkrasjel start om 20 uur, de toegang is gratis. 

Op de foto : het dagelijks bestuur van de sportraad.

Topartikels editie Ninove-Dender