Foto- en digisalon Fotokring Focus-Ninove

Het 48ste foto- en digisalon van Fotokring Focus-Ninove wordt dit jaar heel speciaal. Deze  vzw viert namelijk haar  50-jarig bestaan. Na de officiële vooropening voor genodigden op vrijdag 7 november kan het publiek ’s anderendaags het salon bezoeken en dit tot en met zondag 16 november.

24 leden stellen 161 foto’s voor waarvan 123 in kleur en 38 in zwart/wit. Traditiegetrouw is er opnieuw een enorme keuze aan onderwerpen, technieken en afwerking te bewonderen in boeiende en uiterst verscheiden beelden. Doorlopend kan de bezoeker in een apart zaaltje de vertoning bekijken van een vijftal digitale reeksen over De Groote Oorlog, Venetië, Oezbekistan-Oasesteden, Pashupatinath en De Barok Altviool.

Meer info : www.focusninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender