Boerenjaar voor HIKO-sporttestcentrum

Trainer en sportkinesitherapeut Koen Scheerlinck van het HIKO-sporttestcentrum in Ninove heeft het wielerseizoen schitterend afgesloten.

Meer dan 40 overwinningen behaalden zijn renners. Prof Tom Van Asbroek (Topsport Vlaanderen-Baloise) behaalde vier zeges en de witte trui als eindlaureaat in de UCI Europe Tour 2014, David Motte sloot het seizoen af met 11 overwinningen waaronder het Provinciaal Kampioenschap Vlaams-Brabant, Oliver Naesen die prof wordt bij Topsport Vlaanderen-Baloise bracht zijn totaal op acht zeges  en Tommy Baeyens mocht vier keer op het hoogste schavot.

Met testing, begeleiding en trainingsadvies voor het Van Der Vurst Cycling Team behaalden o.a. Laurence Naesen, Rutger Roelandts, Niels Lievens, Thimothy Claeys,… samen 17 overwinningen.

Ook in het mountainbike oogsten zijn renners succes met Belgisch kampioen junioren Wout Alleman als uitschieter. De eigen ploeg, het HIKO-Ninoptics Cycling Team, behaalde in de VWF-wedstrijden en in de MTB mooie ereplaatsen.

Om de renners volgend seizoen nog adequater te begeleiden zal vanaf november 2014 sportarts Frank Pauwels het sporttestcentrum HIKO vervoegen. Zo zullen de sporters via een sportmedisch onderzoek, bloedwaarden, letselbehandeling en voeding nog beter opgevolgd worden.

Meer info : www.sporttestcentrumhiko.be

Topartikels editie Ninove-Dender