Stookolieactie Sp.a Ninove en vzw De Redding

Sp.a Ninove en vzw De Redding herhalen dit najaar hun stookolieactie. Dit is een gezamenlijke aankoop van huisbrandolie waardoor de deelnemers een interessante marktprijs kunnen afdwingen.

GeĂŻnteresseerden kunnen bij de organisatoren een inschrijvingsformulier bekomen dat ze ingevuld en voorzien van hun handtekening moeten terugsturen voor 19 september 2014. Hiermee verbinden zij zich voor een levering die afgehandeld wordt door de leverancier. De minimum bestelling is 500 liter. De levering aan huis zal plaatsvinden eind september 2014. Er wordt gevraagd ook te vermelden of de opslagtank bereikbaar is bij eventuele afwezigheid.

Meer info : bij een bestuurslid, via ninove.s-p-a.be of een mail sturen naar Stookolieactie.Ninove@hotmail.com

Topartikels editie Ninove-Dender