Jubileumeditie van de Tabaksroute

Op zondag 28 september 2014 organiseren De Tabaksvrienden de tiende editie van hun Tabaksroute, een route voor ruiters en menners met een extraatje voor wandelaars : de molenroute.

Vanaf 9 uur worden de paardenliefhebbers in de Wilderstraat  95  te Appelterre (aan de Wildermolen) ontvangen met koffie en koek. Nadien kunnen ze aan hun route beginnen. Er zijn drie stopplaatsen. Op elke stop kunnen de deelnemers een drankje nuttigen, op de eerste stop voorzien de Tabaksvrienden ook twee broodjes. Na de rit is er gelegenheid om nog wat na te praten en te genieten van lekkere warme beenhesp met groentjes en dit voor de prijs van 13 euro per persoon. Tussen 16 en 20 uur is er livemuziek.

Om 14 uur is er ook een gratis wandeling gepland, vertrekkend van de Wildermolen in Appelterre tot de molen Ter zeven wegen in Denderwindeke. Deze ± 10 km lange wandeling wordt begeleid door een gids van VVV Ninove.

Topartikels editie Ninove-Dender