Multimoves en volleybalinitiatie bij Mevoc Meerbeke

De Meerbeekse volleybalclub Mevoc springt mee op de kar van multimoves om kinderen geboren in 2008, 2009, 2010 en 2011  op een onderbouwde manier te prikkelen om gezond en gevarieerd te bewegen.

Multimove voor kinderen biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie.

Kinderen geboren in 2006 en 2007 kunnen bij Mevoc Meerbeke de echte eerste stappen zetten op volleybalgebied. De kinderen worden in niveaugroepen ingedeeld om elk op zijn eigen niveau en volgens zijn eigen ritme volleybal aan te leren. Van vangen en werpen tot toetsen na dribbel of bots en het aanleren van alle volleybaltechnieken.

Meer uitleg en een inschrijvingsformulier vind je terug op www.mevocmeerbeke.be bij ‘MevocMoves en MevocInitiatie’

Topartikels editie Ninove-Dender