Filmvoorstellingen in openlucht

De stad Ninove bouwt tot eind augustus 2014 vijf keer een openluchtcinema, telkens op een bijzondere plek in een deelgemeente. Alle filmvoorstellingen beginnen om 21 uur en zijn gratis. Bij regenweer is er een aangepaste locatie voorzien.

De Puitenrijders van Voorde geven op vrijdag 22 augustus de aftrap, het Leadercomité Lieferinge verzorgt de laatste filmvoorstelling op zaterdag 30 augustus. Om de twee dagen slaat het openlichtfilmcircus zijn tenten elders op. Op elke locatie zorgt een dorpscomité of een plaatselijke medeorganisator voor drank, hapjes en animatie.

Programma :

  • vrijdag 22 augustus – kermisterrein, Ophemstraat Voorde: ‘FC De Kampioenen’
  • zondag 24 augustus – De Zwarte Flesch, Schuitstraat Pollare: ‘Marina’
  • dinsdag 26 augustus – Speelterrein Wenteka, Bokkendries Denderwindeke: ‘Het vijfde seizoen’
  • donderdag 28 augustus – Gemeenteschool De Hazelaar, Aalstersesteenweg Nederhasselt: ‘Offline’
  • zaterdag 30 augustus – Dorpsplein, Lieferinge: ‘Het varken van Madonna’
Topartikels editie Ninove-Dender