Start vijfde editie Parkconcerten Ninove

Funny Key, een muziekgroep die ontstond binnen Schoonderhage, krijgt de eer om vandaag met rockklassiekers en eigen nummers de vijfde editie van de Ninoofse parkconcerten om 18 uur af te trappen.

Daarna is het de beurt aan Radio Belgique. Ze klinken misschien eerder als een groep die thuishoort op het programma van 21 juli, maar met hun invloeden van The Beatles en Jeff Buckley zijn ze volgens organisator vzw Maspoe perfect om het eerste parkconcert verder op gang te krijgen.

Na deze lokale bands is het (met de steun van Stad Ninove) tijd voor Bar Sanseveria om met hun Nederlandstalige (charme) repertoire dit feest van de Vlaamse gemeenschap écht in te zetten. Romantiek, klein en groot verdriet, ambiance, … bij Bar Sanseveria vind je het allemaal in één charmante verpakking. De perfecte groep dus om gezellig te luisteren, heerlijk te swingen of luidkeels mee te zingen.

Het eerste parkconcert wordt uiteindelijk swingend afgesloten met de twee uur durende discomuziek van Smooth Flavour , uitzonderlijk tot en met 24 uur. Dit zeskoppig discoconcept brengt op authentieke wijze swingende medleys van the Bee Gees, The Jacksons, Kool & The Gang, …maar ook recentere hits zoals Get Lucky, Happy, …

Titelsponsor Beeckman optiek geeft in dit kader zelfs een Ray Ban zonnebril weg voor de bezoekers die met de meest originele disco-outfit genieten van het eerste parkconcert en hiervan een selfie nemen. Foto’s kunnen doorgestuurd worden naar beeckmanoptics@live.be .

De Parkconcerten zijn ook nu weer volledig gratis, drank is verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Topartikels editie Ninove-Dender