Wielertoeristenclub De Torenspurters trekt 38ste seizoen op gang

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint niet alleen het Belgische wielerseizoen, ook tal van wielertoeristenclubs halen de fiets van stal en beginnen aan hun wekelijkse fietstocht.

Wielertoeristenclub De Torenspurters uit Appelterre begon op zondag 2 maart aan hun 38ste seizoen onder een stralende zon met een gezamenlijke rit onder leiding van hun nieuwe voorzitter Rudy Tuypens en de clubkampioenen Hans Droesbeke (A-groep) en Stefaan Sergooris (B-groep).

De A-groep fietst iedere week 90/110 km aan een gemiddelde van 30 km/u terwijl de B-groep het houdt op 75 km aan een gemiddelde van 28 km/u. Nieuwe leden zijn steeds welkom om aan te sluiten en kunnen eerst een proefrit meefietsen.

Alle info kan je vinden op de website van De Torensputers : www.torenspurters.be

Topartikels editie Ninove-Dender