Ninove On Ice morgen van start

Vanaf vrijdag 13 december kan het publiek op het Twijnsterplein terecht voor in totaal 263 uren schaatsplezier en dit tot en met 5 januari 2014.

Op deze tweede editie van Ninove On Ice verwacht vzw Maspoe 8.000 schaatsers. Zeker is nu al dat 1.500 scholieren volgende week zullen afzakken richting Graanmarkt en dat zowel KBC On Ice als Belfius On Ice voor een aanzienlijk aantal schaatsers zullen zorgen.

 Daarbovenop verwachten de organisatoren ook nog heel wat toeschouwers voor o.a. de twee shows van Kevin Van Der Perren, het synchroschaatsen, het recreatief ijshockey tornooi, Kids On Ice, …

Om het publiek nog beter van dienst te zijn, werd gezorgd voor een betere doorstroom door het platform 100 m² groter te maken, te voorzien in meer toiletten, de inkleding gezelliger te maken en de schaatsers meer beschutting te geven met behulp van een grotere overkapping van de piste. Nieuw is ook dat mensen met een bescheiden inkomen (kansenpashouders) aan verminderd tarief kunnen schaatsen.

Het volledige programma vindt u op www.maspoe.be

Topartikels editie Ninove-Dender