Wettels On Fire zilver op BK Barbecue

Eind augustus namen op het Zeeheldenplein te Oostende 31 Belgische teams deel aan het BK Barbecue. Het Ninoofse BBQ-team ‘Wettels On Fire’ behaalde een knappe tweede plaats.

De teams moesten vijf gerechten bereiden: een gerecht met pladijs en Oostendse langoustine, een kipgerecht, een varkenskroon, een tussenribstuk van het Belgisch witblauw ras en een dessert. De titel ‘Belgisch Kampioen BBQ’ werd dit jaar gewonnen door de vzw Hertals, een team uit de provincie Antwerpen.

De Wettels On Fire behaalden een tweede plaats in de categorie visgerecht, een derde plaats in de categorie rundsvlees en werden winnaar in de categorie dessert. En bovenal behaalden ze in het algemeen klassement de tweede plaats en kregen de titel van vice-Belgisch kampioen BBQ 2013.

Algemene rangschikking :

  1. vzw Hertals (prov. Antwerpen),
  2. Wettels on Fire Ninove(prov. Oost-Vlaanderen),
  3. Five Q (prov. West-Vlaanderen).
Topartikels editie Ninove-Dender