cd&vplus Merchtem met hecht team naar de verkiezingen

cd&vplus Merchtem presenteert het team dat naar de komende gemeenteraadsverkiezingen trekt. Een trotse lijsttrekker en eerste schepen Lien Casier: “Het is een prachtige mix geworden van jong en oud, van enthousiaste nieuwkomers en ervaren sterkhouders, uit alle hoeken van Merchtem, met veel lokaal engagement en bakken ervaring op alle gemeentelijke beleidsdomeinen. Een ijzersterke lijst!”

Schepen Toon Luypaert: “Een politiek engagement opnemen is geen evidentie, we zijn dus echt blij dat veel geëngageerde mensen zich weer wilden zetten en nieuwe mensen de sprong wagen. Het resultaat is een lijst met kandidaten die zich dubbel willen plooien voor onze gemeente!”

De laatste namen die er zijn bijgekomen zijn: Agnes Arrey (66) jaar, die woont op de Wolvertemsesteenweg en Kameroense roots heeft. Ze heeft een carrière als wetenschapper achter de rug en in haar vrije tijd zingt ze bij het koor Forever Young. Jasper Notredame (22), is van de Mieregemstraat en is BIM-modelleur en lid van de Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening. Magda De Roy woont nu in de Stationsstraat en is een zeer actieve vrijwilliger bij verschillende lokale verenigingen. Deborah Van den Perre ten slotte is een jonge moeder van de Appelkotlaan.

Naast deze vier kandidaten zijn er uiteraard ook eerste schepen Lien Casier, schepen van sport en jeugd Toon Luypaert, voorzitter van de gemeenteraad Walter Teugels, huidig gemeenteraadslid Michiel De Potter en voorzitter van de mobiliteitsraad Jacques Evenepoel terug te vinden op de lijst. Ook van de partij zijn Mieke Abbeloos, Willem Maetens, Erna Notredame, Vincent De Smedt, Myriam Meysman, Linda Van Rode en Lies D’hooge. 

Ze krijgen verder het gezelschap van Agnes Uyttendaele, Timo Blyaert, Simon Graind’Orge, Jonas Hughe, Tim De Ridder, Johan Guns, Medhat Albuqaai,Nin Walschaerts en Lore Moyson.

Al die kandidaten zijn terug te vinden op de foto. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk