Tweehonderd quizzers in De Plataan

Op zaterdag 24 februari was het weer D-day op De Plataan te Merchtem. Zo’n 200 quizzers zakten af naar de school voor de traditionele en ludieke familiequiz ‘Quiztetpertang’.

Elk keer is er een mooie prijzenpot. Voor elke deelnemer was er een beloning. De eerste acht ploegen konden dit jaar kiezen uit een waardebon ‘Eet Lokaal’. De lokale horeca fungeerde hier als sponsor. Verder waren er nog prijzenpakketten zoals: ‘De Dolle Brouwers’, ‘Operatie Propere Handen’, ‘Njam!’ en een ‘Aanmoedigingspremie voor de Rode Lantaarn’.

Erna De Proft en directeur Luc Willockx

Dit jaar werden directeur Luc Willocx en zijn secretaresse Erna De Proft extra in de kijker gezet in een ‘Artificiële Intelligentie-ronde’ en dat omdat ze op het einde van dit schooljaar met welverdiend pensioen gaan.

 ‘Trebor Seam met dank aan meester Luc’ won de quiz. Volgend jaar is men bij De Plataan aan een jubileumeditie toe met de tiende Quiztetpertang. (eb)

Topartikels editie Ninove-Dender