Vief Merchtem klonk op het nieuwe jaar

Bij Vief Merchtem hielden ze hun traditionele nieuwjaarsreceptie. Zo’n 170 leden schoven aan voor het diner in zaal Harmonie. Guy Biesemans heeft er zijn eerste volledige jaar als voorzitter opzitten. Fons Van der Poorten kreeg de titel erevoorzitter en Jan Van Campenhout werd gehuldigd voor zijn inzet bij het inrichten van de activiteiten.

Weldra mag de vereniging het twintigjarig bestaan vieren. De sociaal-culturele vereniging van en voor 60-plussers en gepensioneerden, of de vroegere LSB, is aangesloten bij de provinciale koepel Vief Brabant vzw. Op regelmatige basis worden ontmoetingsnamiddagen ingericht met daarnaast ook nog bezoeken aan musea, tentoonstellingen, toneel, uitstappen, etentjes, en nog zoveel meer. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk