Merchtems VolksTheater presenteert ‘Het Penthouse’

Op 9, 10 en 11 februari is het Merchtems VolksTheater (MVT) terug aan zet. Dan serveert het toneelgezelschap “Het Penthouse”, een stuk van Roger Van Ransbeek.

Een koppel, gespeeld door Tina De Smedt en Roel Degreef, bewonen een penthouse op de achtste verdieping van het flatgebouw. Daar het gebouw wordt gesloopt moeten de bewoners het pand tijdig verlaten. Alle huurders zijn al opgestapt, op het koppel van het penthouse na, dat als laatste nog wat kleine spullen komt ophalen alvorens, die avond, de sleutels in te leveren.

Ze hebben een woning op de buiten gehuurd. De man heeft zich op de valreep bedacht om ‘als stadsmens’ in de stad te blijven en daardoor komt hun gesprek soms grappig maar meestal nogal gespannen over.

De techniek is in handen van Johan Lemaire en Fe De Roeck.

De voorstellingen vinden plaats in Ons Parochiehuis, Nieuwbaan te Merchtem-Peizegem.

Speeldata: 9 en 10 februari om 20.30 uur en op 11 februari om 15 uur.

Reservatie: merchtemsvolkstheater@gmail.com

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk