Daar was bazin Anny terug in De Tuinbouw

Op zaterdag 2 december 2023 telde Peizegem voor een dag een café meer! De Tuinbouw ging terug open of een eerste initiatief van vier vrienden – Klaas Van Thienen, Jana De Baerdemaeker, Jonathan Saerens en Klaas De Baerdemaeker – om hun startbedrag van 2.500 euro samen te krijgen voor  de 100km voor Kom op tegen Kanker.

‘s Namiddags was het zover en kon men dat café-voor-één-dag beter openen dan met de laatste echte bazin uit te nodigen om de eerste pint te tappen? En ze kwam, Anny De Block.

In aanwezigheid van de vier initiatiefnemers, burgemeester Maarten Mast en schepen Julie Asselman, liet Anny de eerste glazen vollopen. Ze kan het nog, ook al was het al twintig jaar geleden. Dat zag ook haar dochter en Peizegemnaar Bart Verdickt, de nieuwe kandidaat op de Lijst van de Burgemeester. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk