Dominique Heyvaert, ambassadeur inclusieambassade, deed al tien gemeenten aan

Op de Merchtemse gemeenteraad was hij al te gast en Dominique Heyvaert is daarmee niet bij de pakken blijven zitten. Als ambassadeur inclusieambassade, deed de Merchtemnaar in het vervolg op de actie “Burgemeesters voor iedereen” al tien gemeenten aan. Dat rijtje bestaat uit Aalst, Bever, Denderleeuw, Herne, Londerzeel, Meise, Ternat, Vilvoorde en Willebroek

Ambassadeurs voor inclusie roepen lokale overheden op tot actie rond inclusief beleid voor personen met een handicap!

Op zondag 3 december 2023 is het “Internationale Dag voor Mensen met een Beperking”. Voor die mensen is hun beperking echter het hele jaar door een realiteit. Ze ervaren op verschillende terreinen nog steeds géén gelijkwaardige kans tot deelname aan de samenleving. Een diverse groep ‘Ambassadeurs voor Inclusie’ zet zich al het hele jaar lang in om lokale overheden te motiveren en te inspireren rond inclusief beleid. Nu is het tijd voor concrete actie! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk