Drie nieuwe kandidaten voor Lijst van de Burgemeester

Op het 2de Feest van de Burgemeester in Brussegem was het niet alleen vollen bak, maar werden er in de loop van de avond ook drie nieuwe gezichten voorgesteld die op de LvB-lijst zullen komen postvatten voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Burgemeester Maarten Mast ambieert duidelijk een nieuwe ambtstermijn, zo bleek althans uit zijn speech. Het zoeken van nieuwe kandidaten blijkt bij alle partijen niet zo evident, doch de burgemeester presenteerde toch al een nieuw trio.

Het jonge drietal komt elk uit een ander deel van de gemeente. Zo is er Bart Verdickt, die geen onbekende is in Peizegem. Tibo Van Buggenhout woont in Merchtem zelf en Carolien Smallegange werd gevonden in Hamme. De meest vertrouwde gezichten op de burgemeesterslijst blijven op post. Tonia Abbeloos en An Del Piero zullen zich niet meer herverkiesbaar stellen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk