Leuke speelelementen bij nieuwe ingang Lijsterbespark

De toegang van de Sint Janstraat naar het Lijsterbespark kreeg een volledige make-over. De groengevel met de naam Lijsterbes erop is er al even maar nu kreeg een deel van de weg een nieuwe bedekking. Een paar weken geleden konden de bezoekers van de loods in de Koeweidestraat zien dat de mensen van de technische dienst goed zijn uitgerust en dat materiaal werd ook gebruikt bij de aanleg van de nieuwe ingang.

De werkmannen van de gemeente leverden er prachtig werk want er is niet alleen de nieuwe bestrating. Het is zelfs een kleine speeltuin geworden want verschillende spelelementen zijn er ge√Įntegreerd in de ruimte rond het pad.

Zo staat er een bord om ‚Äú4 op een rij‚ÄĚ te spelen. Er zijn een paar gekke spiegels, enkele kronkelende buizen om in te roepen en tenslotte ook nog een hindernissenparcours tussen dikke rotsblokken. Er staat al wat groen maar binnenkort komen de leerlingen van de Tuinbouwschool de laatste hand aan de beplantingen leggen. Merchtem is weer een mooi en recreatief plekje rijker. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk