Pép Lib expeditie in Merchtem

Op zondag 2 oktober wordt een tweede Pèp Lib expeditie georganiseerd. Er kan vertrokken worden aan zaal ‘t Vijverdal te Merchtem (Kerkstraat 12) tussen 12 en 14 uur. Er kan gekozen worden uit een wandelparcours van 8 of 13 km. Doorlopend en dat tot 20 uur is er ook een expeditiecafé met drank, heerlijke desserten, dampende soep en kinderhoek.

Vanaf 16 uur is een kleurrijke maaltijd aan een democratische prijs beschikbaar. Ook niet-wandelaars mogen aanschuiven, zij hoeven hiervoor niet in te schrijven. Je kan inschrijven als individu of als gezin. Het inschrijvingsgeld bedraagt: 5 euro voor de individuele wandelaar en 10 euro voor een gezin dat meestapt.

Schrijf dus snel in en laat je verrassen door mooie natuur, spannende opdrachten voor kinderen en Haïtiaanse poëzie (in samenwerking met de bibliotheek van Merchtem). (eb)

Schrijf je nu in!
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk