De Lijn zoekt 206 chauffeurs tijdens jobdagen

De Lijn houdt in oktober vier grote jobdagen in Leuven, Grimbergen, Antwerpen en Destelbergen. Kandidaten komen daar te weten wat een job als chauffeur bij De Lijn concreet betekent. Ze krijgen een antwoord op hun vragen én de kans om kennis te maken met het team van De Lijn.

Iedere dag nemen mensen de bus of de tram naar hun werk, naar school of om een uitstapje te maken. De Lijn engageert zich voor een duurzame mobiliteit met een significante daling van de CO2-uitstoot. Om de Vlaming nog meer aan te moedigen zijn mobiliteit te verduurzamen startte De Lijn dit jaar met de campagne ‘Beweeg mee naar minder CO2’. Om die beweging mogelijk te maken zijn er natuurlijk heel wat gemotiveerde werknemers nodig.

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters: “De Lijn is op zoek naar nieuwe chauffeurs en startte in de zomer een nieuwe rekruteringscampagne. Er zijn al heel wat sollicitanten maar De Lijn heeft nog meer chauffeurs nodig. Met de jobdagen willen we het beroep in de kijker zetten en hier een extra boost aan geven.”

Met maar liefst vier jobdagen op vier centrale locaties gaat De Lijn op zoek naar nieuwe medewerkers. Tegen eind dit jaar wil de vervoermaatschappij nog 206 chauffeurs aanwerven. De jobdagen gaan door op vier verschillende data en locaties. In Grimbergen kan je terecht op 11 oktober.

Alle info en inschrijven via de website delijn.be/chauffeur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise