Fotoclub Merchtem stelt nieuw fotoboek voor

Na het grote succes van de eerste editie was de vraag naar een nieuw fotoboek over de gemeente Merchtem groot. Het boek met daarin tal van mooie beelden van de gemeente werd ook als geschenk gebruikt maar het viel in feite bij iedereen in de smaak, zeg maar een hebbeding. De leden van Fotoclub Merchtem trokken de voorbije maanden opnieuw op pad en uit een karrenvracht kiekjes werd een nieuw boek samengesteld.

Dat kunststukje is ondertussen klaar en wordt gepresenteerd op de vooravond van Merchtemkermis. Op vrijdagavond 19 augustus volgt de voorstelling in het A. De Boeckhuis. Daar zullen ook uitvergrote foto’s te zien zijn die in het boek voorkomen. De tentoonstelling kan drie dagen bezocht worden. Die richt zich vooral tot het grote Merchtemse publiek en niet zozeer tot de doorwinterde amateurfotograaf.

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus is “Het mooiste van Merchtem” te bekijken van 14 tot 19 uur. Dinsdag 23 augustus is dat van 9 tot 18 uur. Plaats van afspraak, het A. De Boeckhuis. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk