Fietssters en step botsen in Merchtem

Het voorbije weekend noteerde de PZ AMOW twee ongevallen wegens het niet of foutief gebruiken van het fietspad.

Zaterdagnamiddag kwam het in de Gasthuisstraat tot een aanrijding tussen een elektrische step en een wagen die zijn oprit achterwaarts verliet. De bestuurster van de step, die in de verkeerde richting op het fietspad reed, geraakte gekwetst aan de knie. Ook aan de auto was er schade.

Een dag later, en ook na de middag, gebeurde er een eerder merkwaardig verkeersongeval op het kruispunt van de Kalkovenlaan en De Zippe want daar kwamen twee fietssters met mekaar in botsing. De dame komende uit De Zippe reed foutief op het trottoir. De botsing moet redelijk serieus geweest zijn want die dame werd voor verzorging afgevoerd naar het ziekenhuis. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk