Politie stopt snelheidsduivels in Mollem

Zondagnacht, even voor half drie, vlamden twee sportieve chauffeurs door het Mollemse centrum. Via de Velm reden ze “in zeer sportieve stijl” richting Assesteenweg. De ene haalde de andere nog in bovendien. Een politieploeg van PZ AMOW zette de achtervolging en diende 100km/uur te rijden om te kunnen volgen. Beide 26-jarige bestuurders beëindigden hun race en testten positief op alcohol. De magistraat van wacht trok het rijbewijs van beide jongemannen meteen voor vijftien dagen in.

Eerder op de avond, rond half twaalf, zag een politieploeg ter hoogte van het hoofdcommissariaat (!) in Mollem een voertuig over de Assesteenweg zwalpen. De bestuurder legde een positieve ademtest af. Zijn voertuig werd geïmmobiliseerd wegens een eerdere veroordeling tot levenslang rijverbod. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be