TRIPL Unplugged in Merchtem

Christophe Van Campenhout en zijn maat Jan Van Hove zijn geen onbekenden in de evenementensector. In de zomer van vorig jaar brachten met “Hof op Stelten” werkenlang ambiance in de Merchtemse centrumtuin op momenten dat echt nog weinig mocht. Ook nu zitten ze niet stil en op hun nieuwe locatie, gelegen op de legendarische Ginder Ale site, hebben ze met TRIPL een blitse plek met tal van mogelijkheden uitgebouwd.

TRIPL is in feite de ideale locatie voor allerlei soorten bedrijfsevents zoals meetings, teambuildings of workshops. Nu dit alles on hold staat zetten de eigenaars volop in op beleving voor het grote publiek. In december gingen ze van start met een hun TRIPL winter edition en deze lokte honderden bezoekers.

Op dat succes willen ze deze maand verder borduren en dit van donderdag tot en met zaterdag. Het begint al op 6 januari. Het nieuwe concept start op donderdag met Afterwork, Tapas en beats. De naam zegt het zelf, na het werk lekker genieten en ontspannen terwijl op een groot scherm live DJ-sets van lokale artiesten worden afgespeeld. Vrijdag staat voor Cosy Fridays of genieten van heerlijk culinaire gerechten met vrienden of familie met daarbij een live optreden.

Tot slot is er op zaterdag TRIPL Unplugged en dat cultuur terug mag willen de TRIPL-uitbaters ook  Merchtem laten weten! Vier zaterdagen kan men er komen genieten van een live akoestisch concert van een bekende artiest.  Voeg daar nog hoogstaand streetfood aan toe, met inbegrip van alle dranken voor de rest van de avond, en je zit goed voor de prijs van 85 euro per persoon. Zaterdag wordt al meteen afgetrapt met Gene Thomas! Alles zal corona proof verlopen en reserveren (liefst) kan via www.triplmoments.be of 0475/23.79.40. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk