Osselveldstraat opnieuw open

Voorbije maandag en dinsdag werd in de Osselveldstraat snelhardend beton (72 uren) gestort. Door die aanpak bleef de hinder voor de omwonenden uiteindelijk beperkt tot een periode van minder dan drie weken. Het gemeentebestuur bedankt de aangelanden voor hun geduld en medewerking. De Osselveldstraat is opnieuw opengesteld vanaf vrijdagnamiddag 10 december. (eb)


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...