Tuinparking Reedijk

De parking rond het August De Boeckhuis – tot vandaag werd er nogal chaotisch geparkeerd – wordt heraangelegd en krijgt het uitzicht van een tuinparking met heel wat groene elementen.

De parking komt achter het August De Boeckhuis. Er zal maar één op- en uitrit behouden blijven, die aan de kant van de Burchtdreef. De andere zijde van het De Boeckhuis wordt een extra groen plekje in het centrum van de gemeente met een wandelweg, een paar zitbanken en een fietsenstalling.
Achter het gebouw zullen 50 wagens een plaatsje kunnen vinden.

De werken zijn al gestart en zullen tegen de lente klaar zijn. Zolang er gewerkt wordt, is de parking niet beschikbaar. AD Delhaize Merchtem (Puursstraat) stelt haar parking ter beschikking. De parking blijft tot eind maart 2022 ook na de openingsuren toegankelijk.

Het gemeentebestuur investeert 170.315 euro excl. btw in dit project. Om waterinsijpeling te behouden worden o.m. waterdoorlatende betontegels gebruikt.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...