Onvergetelijk jubileum voor Roger en Jeannine

Een gouden jubileum is vandaag geen uitzondering meer. Maar het gouden jubileum van Roger Daelemans en Jeannine Meskens was dat wel. Wie kan er zeggen dat meer dan 80 steltenlopers naar Peizegem kwamen om Roger en Jeannine een schitterend huwelijksjubileum te bezorgen? Het koppel is dan ook met hart en ziel verknocht aan de Merchtemse steltenlopers. Tientallen jaren al besteden zij een groot deel van hun tijd aan de promotie van onze Merchtemse ambassadeurs in binnen- en buitenland.

Zoveel inzet en zoveel werkkracht kregen een mooie hulde met een parade ter hoogte van het kerkplein. Een paar verbaasde automobilisten hadden er tien minuutjes van hun tijd voor over. En Roger en Jeannine? Die glunderden van terechte trots en waren ‘hun’ mannen en vrouwen zeer dankbaar voor de grote eer die hen werd betuigd. Proficiat Roger en Jeannine! Proficiat steltenlopers!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk