Aanzienlijke hinder in centrum

Morgen (14 oktober) starten twee aannemers met werken aan de nutsvoorzieningen van Fluvius, Proximus en De Watergroep. Die werken worden uitgevoerd in de Varkensmarkt, Bogaerdstraat en Stoofstraat (inclusief zijstraat). De vooropgestelde einddatum is 17 november.

In de Bogaerdstraat en de Stoofstraat zal gedurende de hele periode enkel verkeer vanaf de Nieuwstraat en Varkensmarkt worden toegelaten. Het doorgaande verkeer vanaf de Brusselsesteenweg wordt rondgeleid langs Dooren en Wolvertemsesteenweg. Tijdens de werken in de zijstraat van de Stoofstraat is daar geen verkeer mogelijk.

Langs het traject van de werken is er een parkeer- en stationeerverbod. Voor de fietsers en voetgangers worden extra veiligheidsmaatregelen voorzien.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk