Baldadigheden leiden tot DJ-verbod

Hoe een minderheid het altijd verbrodt voor een meerderheid. Omdat een aantal kermisgangers zich het voorbije weekend niet aan de regels hielden (er mocht alleen zittend iets gedronken worden en er mocht niet gedanst worden) en omdat er baldadigheden werden gepleegd, besliste het schepencollege om de DJ-sets van tZitwelsnor van vrijdag 20 en DJ Joost van zaterdag 21 augustus te schrappen.

Omstaanders melden dat een aantal jongeren heibel veroorzaakten en dat er glasscherven op de grond lagen nadat het plein was ontruimd. Het was een uitdrukkelijke voorwaarde dat om 01 uur alles dicht moest en de muziek af. Vanaf nu is er een muziekstop om 23 uur vastgelegd.

Foto: de meeste mensen houden zich wel netjes aan de corona veiligheidsvoorschriften.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk