Pop-up in ’t Park

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 juli kan je in het Lijsterbespark (park van het OCMW) opnieuw terecht voor een coronaveilige editie van Pop-up in ’t Park. De Merchtemse jeugdhuizen (Jeugdhuis Ifigineia, Jeugdhuis Tronk en Hauska JH) zorgen voor ambiance en lekkere drankjes.

Je kan lekker chillen in het park en elke dag is er een bar van 12 tot 23.30 uur. Op donderdag 1 juli wordt de spits afgebeten door Jeugdhuis Ifigineia. Vanaf 16 uur organiseren zij een cocktailavond met gezellige muziek en … cocktails natuurlijk. Op vrijdag 2 juli is het de beurt aan Hauska JH met een gezellige After Work, muziek, DJ’s en ambiance.

Op zaterdag 3 juli organiseren de drie jeugdhuizen samen een namiddag en avond met lokale talenten die akoestische muziek brengen. De nieuwe inwoners van Merchtem worden speciaal uitgenodigd. De KSA van Merchtem bakt een hele dag hamburgers.

De laatste Pop-up dag wordt verzorgd door Jeugdhuis Tronk. Van 12 tot 18 uur organiseren zijn een bierproeverij met ijsgekoelde lokale bieren en ambiance.

Door de coronamaatregelen is het sluitingsuur voorlopig vastgelegd op 23.30 uur. Er wordt gevierd in bubbels van vier (tenzij het familieverband groter is) en je kan contactloos bestellingen plaatsen en betalen. Reserveren is niet nodig!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk