Grote verkeershinder N9 Asse door staking bij Delhaize.

Door een vakbondsactie bij Delhaize in Kobbegem is er sinds gisteren grote verkeershinder op de N9.

In het distributiecentrum van Delhaize langs de Brusselsesteenweg (N9) is Asse is sinds deze nacht een grote staking aan de gang door de vakbonden. Tientallen vrachtwagens blokkeren de steenweg dit zorgt voor een grote file. Waarom er precies gestaakt wordt, is nog niet duidelijk. Via BEAlert wordt opgeroepen om de omgeving van de N9 te vermijden.

In het distributiecentrum werken bijna 2.000 mensen. Hoe lang de acties nog zullen duren is onduidelijk. De directie van Delhaize zit aan tafel met de vakbond. Probeer de omgeving te vermijden. Wat de gevolgen zullen zijn voor de winkels is nog onduidelijk.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk