Kermis in Ten Bos, Big Bounce in Ter Dreef

Neen, de jaarlijkse kermis kon niet plaats vinden in Peizegem. Ook de schoolreis van de kinderen van GBS Ten Bos viel in het coronawater. Dus werd een creatieve oplossing gezocht: kermis in Ten Bos. Dominique Doms, zuivelhandelaar en eigenaar van verschillende kermisattracties, sprong in de bres en stuurde een paardenmolen en een viskraam. Daarnaast was er nog een schminkstand en verschillende springkastelen. Na een poosje kermisvieren kregen de kinderen van Ten Bos gratis frietjes van Frituur Leireken.

Springkastelen waren er ook in Ter Dreef waar een Big Bounce werd georganiseerd. Directeur Kenny Nuyts en zijn team hadden niet minder dan zeventien springkastelen aangevoerd, het ene al groter dan het andere. Er was ook een dj-set en muziekfestival en de leerlingen konden genieten van ijsjes en hapjes.

Hoeft het gezegd dat op beide scholen de leerlingen heel enthousiast waren over hun schooldag!

Ten Bos
Ter Dreef
Ten Bos
Ter Dreef
Ten Bos
Ter Dreef
Ten BOs
Ten Bos
Ten Bos
Ten Bos
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk