Minigolf De Kouter zaterdag van start

Meer dan twee weken lang hebben Gilbert, Carine en Milan van Stanny Wafels moeten wachten om hun minigolf voor het publiek open te stellen. Het regenweer en de covid restricties hebben gemaakt dat ze die opening tweemaal moesten uitstellen. Maar nu is het zover: het KMI  voorspelt een zonnig weekend en dus staat niets een opening meer in de weg.

In een rustig, landelijk kader kan je met de hele familie of met vrienden een balletje slaan op de gloednieuwe minigolf met achttien ‘holes’. Ondertussen kan je genieten van een lekker biertje, cava of gin tonic op hun zonneterras met hartige hapjes zoals calamares of scampi’s, …

Op zaterdag kan je van 14 tot 18 uur (startuur) al spelen. Op zondag kan dat vanaf 11 uur tot 18 uur. Dan is ook het wafelkraam openen. Naast wafels met slagroom of aardbeien is er ook weer vers gedraaid soft ice en schepijs. Reserveren is enkel nodig voor allerhande feestjes voor de kids. Niets zo leuk als een verjaardag vieren met de vriendjes en vriendjes en een partijtje minigolf.

De prijs is 7 euro voor een volwassene, 5 voor een kind. Een 12-beurten kaart kost 60 euro. Bij de opening zaterdag zal een delegatie van de steltenlopers aanwezig zijn. Het starthole staat helemaal in het teken van de steltenlopers.

Burgmeester Maarten Mast en schepen David De Valck kregen de eer om de eerste balletjes te spelen op de gloednieuwe en omgeving vriendelijke minigolf. Zij waren het roerend eens dat de minigolf een mooi initiatief is van een ondernemende middenstandsfamilie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk