Geen Zanzibar dit jaar

Het wordt stilaan vaste prik: corona als spelbreker van alles. Ook dit jaar, voor het tweede jaar op rij, zal er geen Zanzibar zijn. De organisatoren van deze zomerse pop-up zijn van mening dat de veiligheid van de bezoekers op de eerste plaats moet komen.

“Met de stand van de huidige maatregelen is het onmogelijk deze veiligheid optimaal te garanderen,” zeggen de organisatoren. “De hoge opstartkost doordat we in de “middle of nowhere” onze zomerbar van nul opbouwen valt helaas niet te rijmen met deze onzekerheid en beperkingen door de coronacrisis”.

Het niet doorgaan van het evenement treft niet enkel de organisatoren maar ook de medewerkers (elk jaar zo’n studenten en flexijobbers) en toeleveranciers (zo’n 50 lokale cateraars, drankenhandels, artiesten, licht -en geluidverhuur, …).

De organisatoren kijken alvast uit naar een nieuwe editie in 2022.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk