Dendermondestraat: burgemeester grijpt in

Burgemeester Mast heeft, namens de gemeente, ingegrepen in de gevaarlijke verkeerssituatie die was ontstaan in de Dendermondestraat. Verschillende bewoners hadden geklaagd dat vrachtwagens gestationeerd of geparkeerd stonden op het fietspad. Dat fietspad wordt dagelijks gebruikt door o.m de schoolkinderen van Sint-Donatusmiddenschool en VBS Ter Dreef.

Vrachtwagens die goederen moesten lossen voor het Albert Heijn warenhuis dat er volgende woensdag de deuren opent, zorgden voor een chaotische en gevaarlijke situatie omdat zij op het voet- en fietspad stonden of de weg haast volledig blokkeerden.

Burgemeester Maarten Mast heeft contact opgenomen met de bouwheer van het Ginderale project en deze heeft beloofd de betrokken firma‚Äôs en hun vrachtwagenbestuurders aan te spreken om dergelijke inbreuken te vermijden en een veilige situatie te cre√ęren. Burgemeester Mast heeft ook de politie gevraagd om toezicht te houden.

(Foto SL)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk