Zeven venkels en fambrozen in Peizegem

Je krijgt niet elke dag een bekende Vlaming aan de deur met een boeket ‘bloemen’. De bekende Vlaming was Willy Sommers, de deur van Kristof De Sager en Karolien Schürmann in de Peizegemstraat in Peizegem en de bloemen waren eigenlijk … groenten. Karolien had een wedstrijd van LIDL gewonnen: een bezoek van Willy Sommers.

Willy had een aangepaste versie van zijn reuzenhit Zeven Anjers, Zeven Rozen gemaakt. Hij zong even overtuigend van ‘Zeven venkels en frambozen’ en schonk het ‘Valentijnsboeket’ aan Kristof, in naam van Karolien. Hun zoontje Lars stond erop te kijken. Hij kijk vol verwachting uit naar zijn kleine broer die einde maart de familie komt vergroten.

Ondertussen staat het huis van Kristof en Karolien te koop. Zijn baten frituur Den Broekkant uit in Baasrode. Door in Buggenhout te gaan wonen zijn ze dichter bij hun zaak. En we waren al langer van plan van in Buggenhout te gaan wonen, zegt Karolien.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk