Willem Van Schuerbeeck nieuwe directeur Tuinbouwschool

Per 1 september wordt Willem Van Schuerbeeck directeur van de Gemeentelijke Tuinbouwschool in Peizegem. Hij volgt Natalie De Schepper op die zelf besliste om een nieuwe uitdaging te aanvaarden in een bedrijf.

Schepen Steven Elpers: “Het is met pijn in het hart dat we haar laten gaan. Wij waren zeer tevreden over de wijzen waarop zij de directiefunctie invulde. Uiteraard hebben wij respect voor haar keuze”. Op vrijdagmorgen (28 augustus) is er een personeelsvergadering waarop Nathalie De Schepper wordt uitgewuifd en Willem Van Schuerbeeck voorgesteld als nieuwe directeur.

Willem Van Schuerbeeck is, naast leraar, een succesvolle lange afstandsloper. In die hoedanigheid nam hij tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro deel aan de olympische marathon. Willem Van Schuerbeeck wordt binnenkort 36.

Op de foto: Willem Van Schuerbeeck met zijn echtgenote Lies De Vleminck, zelf ook heel veel met sport bezig.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk