Weer ‘Merchtemse Kiekjes’ op komst

Je kan weer de hele zomer met je fototoestel op stap gaan en deelnemen aan de 2020 editie van de fotowedstrijd Merchtese Kiekjes. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het gemeentebestuur en staat open voor alle inwoners van Merchtem.

De opgelegde thema’s dit jaar zijn: Water (vijvers, beken, regen, plassen, …), Zonsopgang/-ondergang, Monochroom (zwart-wit, …), Bomen en Actualiteit. De foto’s moeten duidelijk herkenbaar op het grondgebied Merchtem zijn gemaakt.

Elke deelnemer mag voor elk thema maximaal 3 foto’s insturen. De beelden moeten worden opgeladen via het daartoe voorziene wedstrijdformulier op de gemeentelijke website www.merchtem.be/kiekjes. De uiterste datum van inzending is 30 oktober 2020.

Per categorie zijn er 5 waardevolle prijzen voorzien. De eerste prijs is een waardebon van 250 euro.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk