10.000 stappen met Merchtemse Lustige Wandelaars

Nu het covid-19 virus er nog altijd voor zorgt dat er geen grote sportieve evenementen kunnen georganiseerd worden hebben De Lustige Wandelaars een parcours afgepijld waarmee iedereen op eigen tempo 10.000 stappen kan zetten.

Vanaf zaterdag 30 mei kan je vertrekken aan Zaal Harmonie (Stoofstraat) in het centrum van Merchtem. Al wat je moet doen is de pijlen (zoals op de foto) volgen. ‚ÄúBewegen is heel belangrijk en 10.000 stappen is voor iedereen haalbaar,‚ÄĚ zegt Marc Vill√©, voorzitter van De Lustige Wandelaars.

10.000 stappen is ongeveer zes kilometer. Al kan de lengte van je benen er wat meer of minder stappen van maken. De pijlen blijven hangen tot zondag 28 juni.

Het bestuur van De Lustige Wandelaars bestaat uit Marc Villé (voorzitter, foto), Leo Cleymans (secretaris), Leen De Becker (penningmeester) en de bestuursleden Hilde Van Biesen en Lore Verbeyst.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk