Patrick Teugels start eigen teken- en schilderacademie

Nadat hij  jaren les gaf aan de Koninklijke Antwerpse Academie start Patrick Teugels zijn eigen teken- en schilderacademie. Yaddoo wil kinderen (vanaf 9 jaar) én volwassenen begeleiden in hun creatief proces met tekenen en schilderen. Zowel in het atelier als online.

Geen jarenlange avonden met potlood en penseel maar een hedendaagse academie waar zo snel mogelijk resultaat wordt geboekt met kleine modules én begeleiding door Patrick Teugels zelf. Yaddoo is 30% in het atelier en 70% online. Via een abonnement kan je de lessen ook online volgen.

Patrick Teugels: “Yaddoo is er ook voor volslagen leken.We willen de cursisten goed ‘soigneren’: in kleine groepen werken, individuele begeleiding en een facebook community waarin je vragen kan stellen en raad vragen. Wie een dagprogramma volgt krijgt ook een lunch. En uiteraard begeleiden we in de vakantieperiodes ook graag kleine groepen van kinderen. Het gevoel tot een hechte groep creatievelingen te behoren is heel belangrijk”. Interesse? Je kan contact opnemen via de website www.yaddoo.be

MERCHTEM Yaddoo

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk