Sluikstorters lachen met waarschuwingsbordje

“Als we geen grasmaaisel en tuinafval mogen storten, dan laten we maar een hoop ander vuil achter.” Dat moeten deze stoutmoedige sluikstorters gedacht hebben toen ze pal aan een waarschuwingsbordje in de Jan Mulsstraat in Strombeek-Bever doodleuk verschillende vuilzakken achterlieten. ‘Dat overtreders een GAS-boete riskeren’, maakte al helemaal geen indruk.

De straat is dan ook al langer een ‘hot spot’ voor sluikstorten, klagen de buurtbewoners, mede in de hand gewerkt door de grootscheepse rioleringswerken in Strombeek-Bever. Vorige week bleven de huisvuilzakken er nog staan omdat de doorgang naar de straat voor de vuilniswagen van Intradura versperd was door geparkeerde voertuigen.

Het sluikstort werd intussen door de gemeente opgeruimd.

Sluikstort

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise