’t Weer zat niet mee

Kloegen we in de zomer nog over een gebrek aan water dan hebben we in de voorbije weken meer dan ons deel van hemelwater gehad. De voortdurende druilregen speelde ook de 5de kerstmarkt van Ossel parten. De gemeente had nochtans niets aan het toeval overgelaten en ook de standhouders waren van de partij. Bovendien was de kerstmarkt – door werken aan de Sint-Jan-de-Doperkerk – verhuisd naar twee braakliggende percelen in de onmiddellijke buurt.

Dat er minder volk kwam opdagen had niet alleen met het weer te maken. Door de restauratiewerken kon de traditionele tentoonstelling (die op heel wat publieke belangstelling mag rekenen) in de kerk niet plaats vinden. Ook die factor speelde zeker een rol. Toch zorgde Joeng en Aat met gezellige muziek voor sfeer tussen de kraampjes. En de hamburgers en pannenkoeken waren er niet minder lekker door.

MERHTEM Ossel 2

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk