Muziek uit Mijnen Tijd

Neen, muziek is er niet alleen voor jongeren. Ook mensen van een zekere leeftijd houden van muziek, vaak van de ‘muziek uit mijnen tijd’.

Muziekvereniging Concordia slaat de handen in mekaar met WZC Martinas om de inwoners van het woonzorgcentrum een onvergetelijke muzikale namiddag te bezorgen. Zij worden per bus overgebracht naar zaal Vijverdal voor het concert ‘Muziek uit mijnen Tijd’ door KMV Concordia.

Op zondag 24 november om 15 uur speelt Concordia een concert met muziek van The Beatles, Neil Diamond, Jacques Brel, Edith Piaf en anderen. De toegang bedraagt 5 euro. Het concert zal ook bijgewoond worden door Luc De Knijf (91), de ere-voorzitter van Concordia die ook in het WZC Martinas woont.

Martinas huist in de voormalige Brouwerij Martinas die het gekende bier Ginder-Ale brouwde. Concordia heeft altijd een bijzondere band gehad met de brouwerij en de familie Van Ginderachter. Jeanne Van Ginderachter (+) was jarenlang ere-voorzitster van de Koninklijke   Muziekverening Concordia.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk