‘t Park is van ons!

Vanaf donderdag 4 tot zondag 7 juli is het park van WZC Ter Stelten van de jeugd. De drie jeugdhuizen Hauska (Hamme), Ifi (Merchtem) en Tronk (Peizegem) organiseren er, in samenwerking met de dienst jeugd en De Nieuwe Merchtemnaren, vier dagen lang ‘Pop Up in ’t Park’. Vier dagen lang kan je er kiezen uit een waaier van activiteiten, van gewoon hangen en een pintje drinken tot frisbeeën, kubb, dansen en yoga. Kortom: genieten van het leven.

Het begint elke dag om 12 uur maar eindigt erg verschillend: om 23 uur op donderdag, 01 uur op vrijdag, 23 uur op zaterdag en 18 uur op zondag. Er zijn ook diverse live optredens en … ook de zon zal van de partij zijn. Alhoewel je dat laatste niet echt kunt organiseren. Pop Up in ’t Park vindt plaats in het park van de OCMW-site, tussen het WZC, de Gasthuisstraat en de Sint-Janstraat.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk