Vernieuwde parochiefeesten

De parochiefeesten van Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodt hebben een kleine gedaanteverwisseling ondergaan. Na het wegvallen van de motorwijding (door de organisatoren zelf beslist!) werd er naar een alternatief gezocht: het werd wandelen en fietsen. De motorwijding werd dan ook omgezet in een wandel- en wieltjeswijding.

Pastoor Koen Verheire is Pater Karel niet. Geen motor in de kerk dus. En Pastoor Verheire was zuiniger met water bij het wijden van de deelnemers aan de verschillende wandel- en fietstochten. Maar er was veel meer dan dat. Er waren optredens en er kon van allerlei lekkers gesmuld worden en … we zijn ten slotte in Merchtem … een pintje gedronken.

Nieuw was het parochiebal op zaterdagavond. Daar hadden een aantal jonge krachten hun schouders onder gezet.

De opbrengst van ‘Parochie in Feest’ gaat naar de parochiale lokalen.

ME Parochie in feest 1

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk