Kermis opent met frietjes

Vandaag (vrijdag 10 mei) was een bijzondere dag voor de kleuter van GBS Ten Bos. Zij kregen de primeur om de kermis te openen met een ritje op de kermisattracties en gratis frietjes in Frituur Leireken. Een mooie traditie die Michelle, Luc en Wendy graag in stand houden. Het is altijd een lust voor het oog om dat kleine grut te zien smullen van frietjes mét, chicken fingers en een drankje. Ga vlug naar onze fotospecial voor meer foto’s.

Morgen is er loopkoers voor de jeugd en een hoop muziek en ambiance in Den Tronk en de verschillende cafés van Peizegem. Zondag opent de kermis al om 14.30 uur en is er weer volop ambiance, o.m. bij de rondgang van Joeng en Aat. Maandag is er in de namiddag jaarmarkt met prijskampen voor paarden en ezels en verschillende tentoonstellingen met en over dieren. Vrijdag 17 mei is er de toneelvoorstelling Komkommer en Kwel door het Merchems Volkstheater. Zondag wordt de kermis afgesloten met een groot muziekfestival op de kiosk.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk