Vier vandalismebestendige bushokjes geplaatst

Meise investeert in vier nieuwe vandalismebestendige schuilhuisjes voor de haltes van De Lijn. “De bushokjes zijn uitgerust met een stalen achterwand en geperforeerde stalen zijwanden. Ze zijn eveneens voorzien van ledverlichting werkend met zonne-energie”, zegt schepen van Mobiliteit Marie-Jeanne Thaelemans (Samen Anders). De glazen bushokjes in Meise waren de voorbije jaren geregeld het doelwit van vandalen. De ruiten werden om de haverklap ingeslagen. De nieuwe accommodatie werd intussen geplaatst op de Vilvoordsesteenweg ter hoogte van de Koninklijke Kasteeldreef, Meise centrum langs de Nieuwelaan en de Merchtemsesteenweg ter hoogte van de Driestraat. De kostprijs bedraagt 7.550 euro.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...