Dendermondestraat afgesloten ter hoogte van Ginder-Ale

Vanaf maandag 7 januari wordt de Dendermondestraat volledig afgesloten voor alle verkeer, ook voetgangers en fietsers. Voor de fietsers en voetgangers wordt een omleiding voorzien via de dreef van het OCMW. De aannemer van de werken aan het Lagerhuis zal een volledig afgebakende doorgang creëre van de Katterstraat naar de sporthal.

Deze situatie duurt tot dinsdag 15 januari. Vanaf woensdag 16 januari (14 uur) wordt het kruispunt Dendermondestraat-Kattestraat volledig afgesloten voor alle verkeer, ook voetgangers en fietsers. Het eenrichtingsverkeer in Langensteenweg en Kattestraat wordt tijdelijk opgeheven. Die situatie duurt ten laatste tot zaterdag 19 januari.

Na het beëindigen van deze periode van werken wordt het stuk Dendermondestraat tussen het kruispunt met de Kattestraat en de sporthal voorbehouden voor eenrichtingsverkeer vanaf het genoemde kruispunt. Deze situatie zal minstens tot aan het bouwverlof van kracht zijn.

Vanaf maandag 21 tot vrijdag 25 januari wordt de Kattestraat afgesloten voor alle verkeer, ook voetgangers en fietsers. Tijdens de marktdag op woensdag wordt deze situatie tot 14 uur opgeschort. Het eenrichtingsverkeer in de Kattestraat wordt voor de bewoners en het plaatselijk verkeer dan tijdelijk opgeheven.

Al deze maatregelen moeten het mogelijk maken om de gedeeltelijke afbraak en de wederopbouw van het voormalige lagerhuis van de brouwerij Martinas uit te voeren.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...